Pasta med vitlök, chili, ansjovis och citron

Ännu en pastafavorit. Lätt att laga, bra ingredienser som är lätta att ha hemma, nyttigt och otroligt gott. Både hackad chili och rivet citronskal är bra att ha i frysen. En ask ansjovis och vitlök har jag ofta hemma och skulle det saknas pasta så håller förmodligen världen på att gå under…

Hacka vitlök, hacka chili och riv citronskal. Stek vitlök i rikligt med olivolja, häll i chili och citronskal när vitlöken börjar bli mjuk. Koka pastan, helst spaghetti. Häll i ansjovisen i stekjärnet strax innan pastan är klar och häll i mer olivolja om det behövs. Ansjovisen kommer smälta av värmen och röran blir till sås. Det behövs inte mycket för det blir mycket smak i det. Blanda spaghettin med röran i stekjärnet till varje spaghettiströ har fått lite smak. Rör över riven ost och njut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s